Mrt

İnsanlara paylaşmayı, sabrı, irade terbiyesini ve aczini öğreten on bir ayın Sultanı Ramazan Ayının gelişi münasebetiyle okulumuzda Ramazan Etkinliği düzenlenecektir.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

Şbt

Öğrencilerimizin stratejik düşünce becerilerini test edecek heyecan dolu bir etkinlikle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Mangala Turnuvamız 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek.20:01

Ock

Okulumuz ve bünyemizde bulunan Yeşilli İmam Hatip Ortaokulu işbirliğiyle gerçekleşen "Selam Sana Ey Kudüs" kitap yarışması ödül töreni 5 Ocak 2024 tarihinde saat 10:00’da okulumuz konferans salonunda gerçekleşecektir.

Ock

"Okulumuz, başarılı mezunlarımızı ve kariyer hedeflerine ulaşan öğrencilerimizi, sınava girecek olan öğrencilerimizle buluşturmak için meslek tanıtım günlerini başlatıyor. Geleceğin liderleri, deneyim ve başarılarıyla ilham kaynağı olacak mezunlarımızla tanışma fırsatı bulacak. Bu etkinlik, öğrencilerimizin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına olanak sağlayacak."

Değerli Velilerimiz,
Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin eğitim yolculuğunda birlikte daha iyi bir yol kat etmek amacıyla sizleri müsait olduğunuz bir zamanda evinizde ziyaret etmek istiyorlar. Bu ziyaretlerin amacı öğrencilerimizin bireysel öğrenme ihtiyaçlarını anlamak ve eğitim sürecinde daha etkili destek sağlamaktır. Ev ziyaretlerinde sizlerle buluşmak, düşüncelerinizi paylaşmak, ortak hedeflere ulaşmak ve daha sağlam bir eğitim ortamı oluşturmak için işbirliği yapmak istiyoruz. Bu anlamlı buluşmalarda bir araya gelmeyi dört gözle bekliyor ve birlikte daha büyük başarılara imza atmayı umuyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla

Ara

Okulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınav tarihleri. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz, öğrencilerimize Tübitak 2024-B projeleri kapsamında bilimsel keşiflere katkıda bulunma şansı tanıyarak yaratıcı fikirlerini paylaşma imkanı sunuyor.‍‍️

Ara

12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası”nı yerli malı kullanımının özünde yatan birlik ve beraberlik duygusuyla öğrencilerimizle birlikte 18 Aralık Pazartesi günü saat 11:25'te kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz konferans salonunda gerçekleşecek sinema etkinliğine tüm halkımız davetlidir.

Cumhuriyetimiz 100 yaşında!
26 Ekim'de Cumhuriyetimizin 100. yılına özel “Fener Alayı” etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz.
 Fener Alayı
⏰ 18.00
 Yeşilli YBO-Belediye Parkı-Gençlik Parkı-Yeşilli YBO

Ekm

Okulumuz öğrencilerinin yaptıkları resimlerden oluşan Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 resim 29 Ekim Pazar günü Gençlik Parkı'nda sergilenecektir. Tüm halkımız sergiye davetlidir.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılına özel sinema etkinliğimizde bu hafta “Ayla” filmi izletilecektir. Tüm ilçe halkımız davetlidir.
Yer: Yeşilli YBO Konferans Salonu
Tarih: 19/10/2023
Saat: 19:00

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılına özel milli birlik ve beraberliği teşvik etmek, Cumhuriyet ruhunu güçlendirmek amacıyla Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu’nun ev sahipliğinde “Yeşilli Gençliği Cumhuriyete Koşuyor” temalı halk koşusuna bütün ilçe gençlerimiz herhangi bir şart aranmadan katılabilir.
Detaylı bilgi için:

Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu, Beden Eğitimi Öğretmeni: Ferhat AKKUŞ