Nis

Yeşilli Kaymakamı Sayın Emre ÖZTÜRK, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda makam koltuğunu okulumuz 7/F sınıfı öğrencilerinden Dara YILDIZ'a devretti.

Nis

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencileri, Mardin Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılan il geneli deneme sınavına katıldı.

Nis

Okulumuzda yatılı öğrencilerimiz için iftar sonrası sıra gecesi etkinliği düzenlendi.

Nis

Okulumuz öğrencileri görsel sanatlar derslerini okulumuz bahçesinde işleyince ortaya birbirinden renkli kareler ortaya çıktı.

Nis

Uluslararası sınavda ülkemizi temsil edecek sekizinci sınıf öğrencilerimize bakanlığımız tarafından bu sınavla ilgili deneme sınavı uygulaması gerçekleştirldi.

Nis

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından geri dönüşüm basket potası tasarlanıp yapılarak okul girişine konuldu.

Nis

Okulumuzda kız öğrencilerimize yönelik "ergenlik dönemi gelişim özellikleri ile ergenlikte temizlik ve hijyen" konularında seminer verildi.

Nis

Okulumuzda geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak "Sıfır Atık Kütüphanesi" oluşturuldu.

Nis

Okulumuzda bu senenin ilk iftar ve sahur heyecanı yaşandı.

Nis

Okulumuz imam hatip sınıflarında öğrenci, öğretmen ve idarecilerimiz Ramazan ayı önesi kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi ve Ramazan ayında yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Nis

Okulumuz "PDR Gazetesi" şubat ayı ile beraber okurlarına merhaba, dedi.

Mrt

Okulumuzda her hafta en temiz sınıf açıklanıyor ve sınıflarımız ödüllendiriliyor.

Mrt

Öğrencilerimizin okuma becerilerini geliştirmek için okulumuzdaki okuma saati uygulamasına kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Mrt

İnsani Yardım Vakfı tarafınfan okulumuza gönderilen kaynak kitaplar LGS'ye girecek öğrencilerimize dağıtıldı.

Mrt

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencileri İngilizce dersinde, evden getirdikleri tişörtlere çevre ile ilgili İngilizce sloganlar yazıp tişörtlerini görsellerle renklendirdiler ve daha sonra tişörtlerini üzerlerine geçirip okulumuzdaki sınıfları dolaşarak çevre farkındalığı oluşturmaya çalıştılar.