May

Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerimiz ile bir araya gelerek Bülbül Köyündeki öğrencilerimizin Paskalya Bayramını kutladık. Hoşgörü, birlik ve beraberlik içinde yaşanacak daha güzel günlere vesile olması dilekleriyle Paskalya Bayramı kutlu olsun.

May

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Küçükler kategorisinde 5-A sınıfı, büyükler kategorisinde ise 8-A sınıfı şampiyonluk sevincini yaşadı. Madalya ve kupalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Yusuf Avlanmaz, şube müdürü Sinan Çetin, okul müdürü Ahmet Bacaru ve müdür başyardımcısı Şerif Karaboğa'nın elinden alan kazanan takımların sevinci görülmeye değerdi. Turnuvaya emek veren beden eğitimi öğretmenlerimizi teşekkür ediyor; kazanan takımları tebrik ediyoruz.

May

Bugün okulumuzda düzenlenen veli toplantısı, Okul Müdürümüz Ahmet BACARU'nun eğitim ve öğretime dair kapsamlı konuşmasıyla başladı. Müdürümüz, öğrencilerimizin başarılı bir eğitim süreci için velilerle iş birliği ve katılımın önemini vurguladı. Toplantı, rehberlik öğretmenimizin etkileyici Aile Eğitimi sunumuyla devam etti. Velilerimiz, çocuklarının sınıf rehber öğretmenleriyle birebir görüşme fırsatı buldu ve öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için iş birliği yollarını tartıştı. Birlikte güçlüyüz; çocuklarımızın geleceği için birlikte çalışarak başarıyı inşa ediyoruz.

May

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle tatil olan okulumuzda pansiyonda kalan öğrencilerimize güzel bir gün geçirmeleri için idareci, öğretmen ve personelimiz çok güzel etkinlikler hazırladı. Çarşıda alışverişe giden öğrencilerimiz, gençlik parkında çok güzel vakit geçirdi. Okul bahçesinde hazırlanan parkurlarda yarışmalar yapan öğrencilerimiz, film izledikten sonra etütlerini gerçekleştirdi. Özenle hazırlanan yemeklerini afiyetle yiyen öğrencilerimizin gözünden mutlulukları okunuyordu. Öğrencilerimiz bizim için değerlidir.

Nis

Okulumuzda öğrencilerin akademik gelişimini ve LGS sürecinde yapılabilecekleri ele alan bir toplantı düzenlendi. Öğrencilerin başarıları ve ihtiyaçları değerlendirilerek, daha etkili destek sağlamak için yeni adımların atılması kararlaştırıldı.

Nis

Birleşen Yürekler Projesi kapsamında düzenlenen Sihirli Ayna Etkinliği ile Yeşilli Halk Eğitim Merkezi'nden usta öğreticiler, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizin özbakım ve saç tıraşlarını gerçekleştirdi. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz yeni deneyimler kazandılar. Yeşilli Halk Eğitim Merkezi'ne bu anlamlı etkinlik için teşekkür ederiz.

Nis

Mardin'i etkileyen toz taşınımına karşı öğrencilerimizin teneffüslerde sağlığını korumak ve bu tarz durumlara karşı bilinçlendirmek amacıyla maske dağıtımı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin sağlığı her zaman önceliğimizdir.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başladı

Değerli velilerimiz,
Öğrencilerimizin başarılı bir eğitim-öğretim süreci geçirmeleri ve geleceklerini şekillendirmeleri için okulumuzda 3 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.30’da gerçekleşecek olan Veli Toplantısında, öğrencilerimizin eğitim-öğretim durumu ve hedeflerimiz hakkında bilgi alışverişinde bulunacağız.
Bu toplantıda veli-okul diyaloğunu güçlendirmeyi ve öğrencilerimizin başarısını desteklemeyi amaçlıyoruz. Katılımınız bizim için son derece değerlidir.
Saygılarımla,
Ahmet Bacaru
Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü

Nis

Okulumuzda gerçekleşen ödüllü masa tenisi turnuvası muhteşem bir finalle sona erdi. Okul müdürümüz Ahmet Bacaru, dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını ve ödüllerini takdim etti. Spora ve öğrencilerimizin başarısına destek vermeye devam edeceğiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri, Yeşilli Halk Eğitim Merkezi’nin "Minik Eller, Büyük Hayaller" projesi kapsamında ADEM’i ziyaret ettiler. Bu ziyarette, el sanatlarından kuaförlüğe, seramikten halı dokumaya kadar birçok alanda etkinlik yaptılar. Bu unutulmaz deneyim için Yeşilli Halk Eğitim Merkezi ADEM'e teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz, öğrencilerimizin akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için deneme sınavları düzenlemeye devam ediyor. Bu sınavlar, öğrencilerimizin güçlü yönlerini ve gelişim alanlarını belirlememize yardımcı oluyor. Sınav sonuçlarıyla öğrencilerimize özel destek ve rehberlik sağlıyoruz. Birlikte başarıya giden yolda ilerliyoruz.

Nis

Yeşilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulumuz iş birliğinde gerçekleşen "Yes You Can" adlı Ortaokullar 8. sınıflar arası İngilizce Bilgi Yarışması'na ev sahipliği yaptık. İngilizce şarkı ve gösteri performanslarının da yer aldığı etkinlikte okulumuz İlçe genelinde düzenlenen yarışmada İlçe Birincisi oldu. Öğrencilerimiz plaket ve başarı belgelerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Çetin tarafından aldılar. Okul müdürümüz Ahmet BACARU yabancı dil öğrenimine verdiği önemi vurguladığı konuşmasıyla birlikte bu tür etkinliklerin desteklenmesi gerekliliğine dikkat çekti. Yarışmanın düzenlenmesinde katkıda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Yusuf Avlanmaz, okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür ediyor, yarışmada bizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Yeşilli Yatılı Bölge Ortaokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Öğrencilerimizle birlikte renkli etkinlikler ve bayram coşkusuyla dolu bir gün geçirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sembol etkinliklerinden olan koltuk devir tesliminde Yeşilli İlçe Kaymakamımız İsmail Güney koltuğunu okulumuz 8-A sınıfı öğrencilerimizden Ümmü Gülsüm Sofuoğlu’na devretti. Bu anlamlı etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Yusuf Avlanmaz, okul müdürümüz Ahmet Bacaru, öğretmenlerimiz ve geleceğin temsilcileri olan öğrencilerimizle birlikte yapılan bu makam ziyareti bayram ruhunu en güçlü şekilde yansıttı.